Νέο video από τους 1000mods

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το “Warped” είναι το τρίτο official video που κυκλοφορούν οι 1000mods από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, “Youth of Dissent”, που κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου. Ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής του δίσκου, έρχεται να σηματοδοτήσει μια ιδιαίτερη "επέτειο" δημιουργικής απομόνωσης σε ένα δυστοπικό πια περιβάλλον, που μόνο η μουσική φαίνεται να μπορεί να σώσει τον κόσμο!
 
Θυμίζουμε πως της παραγωγής του album επιμελήθηκε ο θρύλος Matt Bayles, γνωστός από τις δουλειές του με τους Isis, Mastodon, Soundgarden, Pearl Jam και Botch, ενώ οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Litho Studio (ιδιοκτησίας του θρύλου Stone Gossard, ιδρυτικού μέλους των Pearl Jam, Temple of the Dog, Mother Love Bone και Green River) και London Bridge Studio (εκεί που ηχογραφήθηκαν το “Ten” των Pearl Jam, μεγάλο μέρος της δισκογραφίας των Alice in Chains και το θρυλικό ντεμπούτο των Soundgarden, μεταξύ πολλών άλλων).
 
Οι σκηνοθέτες Τάσος Γκολέτσος και Γιώργος Αργυρόπουλος, περνώντας μαζί με το συγκρότημα αρκετές ώρες στο στούντιο των 1000mods, το οποίο είναι κι ο βασικός πρωταγωνιστής του videoclip, δηλώνουν: “Η απομόνωση εντός των 4 τειχών του στούντιο, για τη δημιουργία του τελευταίου τους album, είχε ως συνέχειά της το lockdown, τον περιορισμό των μετακινήσεων και την απαγόρευση των συναυλιών, δια νόμου. Μαζί με τους 1000mods προσπαθήσαμε να αποδώσουμε αυτή την αλλόκοτη αίσθηση που είχαν στο κεφάλι τους, βιώνοντας μια στρεβλή πραγματικότητα, αντικατοπτρίζοντας όσα ζούσαν τα παιδιά για 12 μήνες σχεδόν. Ήταν το ψυχογράφημα μιας χρονιάς, λοιπόν σε ένα κλιπ!
 
Με κοινές αναφορές τα '90s (γυρισμένο με mini DV κάμερα σε multi forma), την παράνοια των horror movies με κοινωνικές προεκτάσεις και τις πρωτοφανείς συνθήκες εγκλεισμού, το “Warped” έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να δυναμώσουμε την ένδειξη volume στα ηχεία μας.
 
Ακολουθεί η σχετική δήλωση του συγκροτήματος:
 
“Μπορεί ο χώρος και ο χρόνος όπως γνωρίζουμε να διαστέλλεται (warped time and space), αλλά δεν θα τους αφήσουμε να διαστρεβλώνουν (warped) την ιστορία και τα γεγονότα για την ανάγκη του ανθρώπου για πραγματική ελευθερία χωρίς αφέντες και εξουσιαστές, να μην αφήσουμε άλλο να μας παραμορφώνουν (warped) τις ζωές μας.”

New Album "Youth of Dissent"

► Bandcamp: https://1000mods.bandcamp.com
► Spotify: https://bit.ly/yod_spotify
► Apple Music / iTunes: https://bit.ly/YOD_apple
► Deezer: https://bit.ly/YOD_Deezer
► Tidal: https://bit.ly/YOD_Tidal
► Amazon: https://bit.ly/YOD_amazon

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon