Τα Παιδιά της Παλαιότητας παρουσιάζουν το video για το κομμάτι "Τα Αναμνηστικά"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Τα Παιδιά της Παλαιότητας παρουσιάζουν το τρίτο video clip από τον τρίτο δίσκο τους "Ενθύμιον Νεανικών Συντροφιών" και το συνοδεύουν με το παρακάτω κείμενο του Π.Ε. Δημητριάδη:

Προϊόν δύο καραντίνων, κατά το μεγαλύτερο μέρος του*, το βίντεο κλιπ για «Τα Αναμνηστικά», το εναρκτήριο τραγούδι της δεύτερης πλευράς του Ἐνθυμίου Νεανικῶν Συντροφιῶν, με παραδοσιακούς όρους, περισσότερο αναπολεί -αναγκαστικά- παρά πράττει. Με την ελπίδα οι δεσμοί μας με την παλιά ζωή και τη χειροπιαστή της διάσταση να αποκατασταθούν σύντομα και η απόλαυση των μοναχικών περιπάτων, εντός και εκτός της οικίας μας, μια μέρα να απενοχοποιηθεί και εκτός πλαισίου συλλογικής ανάγκης, ανανεώνουμε το ραντεβού μας εκεί που πραγματικά παραπαίει η νέα μπάντα...

Μέχρι τότε, να με θυμάσαι, σ’ αγαπώ!

*Ευχαριστούμε το Γρηγόρη Πανόπουλο (μake your own films) για την παραχώρηση των πλάνων από το Πολύτεχνο (Μάρτης 2018) και την Βίλμα Κόκκα για τη βιντεοσκόπηση στο Gagarin (Νοέμβρης 2017).

Δείτε το παρακάτω:

 

Το "Ενθύμιον Νεανικών Συντροφιών" κυκλοφόρησε από την Inner Ear τον περασμένο Ιούνιο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon