Νέο κομμάτι από τους Shame

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Shame και οι κιθάρες τους επιστρέφουν και πάλι στα ηχεία μας! To follow-up του "Songs of Praise" και δεύτερο album των Βρετανών, θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 15 Ιανουαρίου από την Dead Oceans με τίτλο "Drunk Tank Pink". Ήδη μας είχαν προιδεάσει για την νέα τους δουλειά με το single "Alphabet" που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, το πρώτο μετά από το release του πρώτου album.

Πριν από λίγο είχαμε την ανακοίνωση της ημερομηνίας της δισκογραφικής τους επιστροφής, που συνοδεύτηκε με το κομμάτι "Water in the Well". Δυναμώστε τα ηχεία και ακούστε το παρακάτω:

Και το προηγούμενο single "Alphabet":

Διαβάστε επίσης:
Album Review: Shame // Songs of Praise

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon