O Johnny Labelle επιστρέφει με το "XVIII"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου του LP “Cold Fruit”, ο Johnny Labelle επιστρέφει με το “XVIII”.

Στο δεύτερο album του, ο Αθηναίος μουσικός καταδύεται στον κόσμο ενός ξεχασμένου ονείρου αναζητώντας χαμένα νοήματα και μορφές. Τα 9 κομμάτια του δίσκου φέρνουν στην επιφάνεια αυτά που περισσώθηκαν από τη λήθη μαζί με μια προσωπική επανοηματοδότηση των θραυσμάτων της μνήμης.

Τα κομμάτια πρωτογράφτηκαν σε μορφή demo στα μέσα του 2019 και ολοκληρώθηκαν με παραγωγό τον Βασίλη Ντοκάκη το 2020. Από τη συνεργασία αυτή προκύπτει ένα κράμα ηλεκτρονικής pop και ambient με dark στοιχεία, βασισμένο σε ληθαργικά synthesizers, κινηματογραφικά strings και τα βαρύτονα crooning φωνητικά του Labelle, που προσδίδουν στο album μια γνώριμη και ταυτόχρονα ανοίκεια αίσθηση pop standards προηγούμενου αιώνα.

Κυκλοφορεί  στις 20 Νοεμβρίου σε LP και Digital album από την Inner Ear και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ.

Aκούστε το κομμάτι "In The Sun":

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon