Cults - Host

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Νεοϋορκέζοι Cults επανέρχονται με καινούργιο δίσκο, τρία χρόνια μετά το ''Offering''. Το καινούργιο τους πόνημα ονομάζεται ''Host'' και όπως αναμένονταν είναι ένας δίσκος ανάλαφρης girl pop με πολλές παραπομπές στα '60ς και τα αντίστοιχα συγκροτήματα. Ένας ευχάριστος δίσκος με πιασάρικες και αναγνωρίσιμες μελωδίες. Η θεματολογία τους κινείται γύρω από τις ερωτικές σχέσεις και στις πληγές που δημιουργούν. Οι Cults εμπλουτίζουν την κλασσική τους twee pop με ψηφιακές πινελιές προκειμένου να προσδώσουν κάτι φρέσκο στο συνολικό αποτέλεσμα. Ποτέ δεν ενδιφέρθηκαν να είναι πρωτοποριακοί ή επιδραστικοί. Το δικό τους ζητούμενο είναι να κυκλοφορούν feel good κομμάτια, που να ξεχειλίζουν από νεανική αθωότητα και ανεμελιά. Εφηβικούς ύμνους για ανεκπλήρωτους έρωτες και σημάδια σε άγουρες καρδιές.

Στον δίσκο περιέχονται ορισμένα όμορφα pop κομμάτια, όπως η κλασσική pop του ''Trials'', το παιχνιδιάρικο ''No Risk'', που θυμίζει remix σε κάποιο ξεχασμένο κομμάτι των '60ς και το μελαγχολικό ''Working It Over''. Στο ''8th Avenue'' δανείζονται στοιχεία από τη soul και το ''Spit You Out'' συνδυάζει τις μελωδίες των Ronettes με μία trip hop παραγωγή. Στα ''A Low'' και ''Shoulders To My Feet'' δοκιμάζουν να δημιουργήσουν το δικό τους Wall Of Sound, ενώ το ''Like I Do'' είναι ακόμα ένα ανεβαστικό pop κομμάτι. Με το ''Monolithic'' κινούνται κοντά στη σύγχρονη mainstream pop και στα ''A Purgatory'' και ''Masquerading'' αναδεικνύεται η πιο εσωστρεφής πλευρά τους. Το ''Host'' είναι ένας ευχάριστος και νοσταλγικός δίσκος από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν προσδίδει κάτι καινούργιο στην pop μουσική, μπορεί ούτε στην ίδια τη δισκογραφία των Cults, μιας και θυμίζει πολλά αγαπημένα πράγματα του παρελθόντος, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να γίνεται σε στιγμές απολαυστικός.

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon