Νέο single από τους KRAUSE για την Record Store Day

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι KRAUSE δημιουργήθηκαν το 2016 με σκοπό να παίζουν άγριο και βρώμικο 90s noise rock στον δρόμο που χάραξαν μπάντες όπως Unsane, Helmet, Today is the Day, Cherubs κλπ. Συγκέντρωσαν την συλλογική τους περιφρόνηση γι’ αυτόν τον κόσμο και την έστειλαν πίσω με το ντεμπούτο LP τους 2AM THOUGHTS, που κυκλοφόρησε το 2017 (Riot Season/3 Shades of Black).

Το καλοκαίρι του 2019, επέστρεψαν με το τεράστιο THE ECSTASY OF INFINITE STERILITY (Riot Season/Fuzz Ink Records), το οποίο απέσπασε εξίσου διθυραμβικές κριτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το νέο τους επτάιντσο VAGUE OUTLINES OF ALMOST RECOGNISABLE SHAPES/THE FRATERNITY OF LOST MEN-CHILDREN έρχεται να παρουσιάσει δύο κομμάτια ακραίας ηχητικής βίας, βαριά αλλά πιασάρικα, που δίνουν μια ιδέα του τι έχουν στο νου τους οι KRAUSE για το μέλλον.

KRAUSE:
Μπάμπης Κουρκούλης – Κιθάρα, φωνητικά
Αλέξανδρος Βαγενάς - Κιθάρα, φωνητικά
Κώστας Καγκελάρης – Μπάσο, φωνητικά
Νίκος Πράπας - Τύμπανα

Κυκλοφορεί σε limited edition 7ιντσο βινύλιο και digital την Record Store Day (26/09/2020) από την Inner Ear.

Aκούστε το κομμάτι "Vague Outlines of Almost Recognisable Shapes":

Facebook page

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon