"Can I Call You Summer?": To νέο single του Transparent Man

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Έπειτα από την κυκλοφορία του πρώτου του ΕP “Shame” τον περασμένο Απρίλιο από την Logarithm, το οποίο απέσπασε πολύ θετικές κριτικές από τα μέσα της χώρας, ο νεαρός μουσικός με βάση την Θεσσαλονική Transparent Man επιστρέφει με ένα νέο single με τίτλο “Can I Call You Summer?”.

Στο νέο του αυτό κομμάτι επιχειρεί να περιγράψει με νοσταλγικότητα ένα ονειρικό απόγευμα καλοκαιριού το οποίο δεν υπήρξε ποτέ.

Το συγκεκριμένο αποτελεί το πρώτο από μία νέα σειρά τραγουδιών τα οποία θα συνθέσουν και το επόμενο του άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον χειμώνα.

 

Την ηχογράφηση, την μίξη και το μάστερ ανέλαβε ξανά ο Δημήτρης Αστραντίνης ενώ το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον Πρόδρομο Μυστακίδη.

Το κομμάτι είναι διαθέσιμο για ακρόαση σε όλες τις κύριες μουσικές πλατφόρμες.
// Ακρόαση
Spotify 
Apple Music
Bandcamp

Soundcloud 

// Επικοινωνία
[email protected]
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon