Κυκλοφόρησε το πρώτο video των Kepler is Free

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το "Juno" είναι το πρώτο επίσημο video clip των Kepler is Free από το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Teegarden" που κυκλοφόρησε την 1η Ιουνίου από την Veego Records.  Είναι το μοναδικό κομμάτι του άλμπουμ που περιέχει φωνητικά και ανήκουν, όπως και οι στίχοι, στην KALLI.

Το video δημιούργησε το Replica Studio χρησιμοποιώντας video, 3D γραφικά, αρχειακό υλικό και τεχνικές animation σε συνδυασμό με την υπέροχη χορογραφία της Γεωργίας Τέγου.

Οι Kepler is Free είναι η νέα Αθηναϊκή μπάντα που συνδυάζει την jazz, το hip hop και την soul funk της δεκαετίας του 70 με το ντεμπούτο άλμπουμ τους έχει προκαλέσει ήδη πολλές συζητήσεις στο πολύ μικρό διάστημα που κυκλοφορεί.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon