Ένα ακόμα κομμάτι από το επερχόμενο album κυκλοφόρησαν οι Fontaines D.C.

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Fontaines D.C. βρίσκονται σε φόρμα και είναι έτοιμοι να κρατήσουν ζεστό το hype που τους ακολουθεί από την κυκλοφορία του πρώτου τους album "Dogrel" πριν από ενάμιση χρόνο. Τα νέα single έρχονται καπάκια το ένα πίσω από το άλλο, καθώς μέσα σε λιγότερο από δυο μήνες φτάσαμε στα τρία νέα tracks από το επερχόμενο νεό album.

Mετά τα "A Hero's Death" (ομώνυμο του album) και το  "I Don't Belong",  μας δίνουν ένα ακόμα preview από την νέα τους δουλειά. Ακούστε το "Televised Mind" και σημειώστε στο ημερολόγιο την 31η Ιουλίου, την ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του "A Hero's Death" (και πάλι από την Partisan Records):

Το βίντεο που συνοδεύει την κυκλοφορία του νέου single είναι σκηνοθετημένο από τον Hugh Mulhern.

Το εξώφυλλο:

Tracklist:
1. I Don’t Belong
2. Love Is The Main Thing
3. Televised Mind
4. A Lucid Dream
5. You Said
6. Oh Such A Spring
7. A Hero’s Death
8. Living In America
9. I Was Not Born
10. Sunny
11. No

Διαβάστε επίσης:
Οι Fontaines D.C. διασκευάζουν το "Darklands" των Jesus And Mary Chain!​

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon