Οι Doves επέστρεψαν με νέο κομμάτι μετά από 11 χρόνια!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η τελευταία φορά που ακούσαμε νέα (και μουσική) από τους Doves χρονολογείται πίσω στο (μακρινό πλέον) 2009. Τότε μας παρουσίασαν το "Kingdom of Rust" το ​μόλις τέταρτο album τους σε 9 χρόνια. Οι Βρετανοί ήταν πάντα πολύ μετρημένοι στις κυκλοφορίες τους και πάντα έβγαζαν την αίσθηση μιας μπάντας που θα κυκλοφορήσει μουσική μόνο όταν πραγματικά το χρειάζεται. 

Έντεκα ολόκληρα χρόνια (τυπικά δέκα αν υπολογίσουμε και το κομμάτι "Andalucia" του 2010 που μπήκε στην συλλογή The Places Between: The Best of Doves) κράτησε το διάλειμμα για να έρθει χθές ένα νέο single, προπομπός της δισκογραφικής τους επιστροφής.

Ακούστε παρακάτω το πολύ όμορφο "Carousels":

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon