Δεύτερο single από το νέο album κυκλοφόρησαν οι Idles

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

To ότι οι Idles επιστρέφουν με νέο album, το τρίτο κατά σειρά στην δισκογραφία τους, το μάθαμε πριν από λίγο καιρό με την κυκλοφορία του κομματιού "Mr. Motivator" (που μας προέτρεπε να κάνουμε και γυμναστική).

Ανυπόμονοι μάλλον και οι ίδιοι για την δισκογραφική τους επιστροφή τους, δυο χρόνια μετά το δυναμιστισμένο "Joy as an Act of Resistance" αλλά και το αντίστοιχης έντασης tour που ακολούθησε, μας δίνουν ένα δεύτερο δείγμα από το νέο album που θα κυκλοφορήσει επίσης στις 25 Σεπτεμβρίου με τίτλο "Ultra Mono".

Ακούστε το δεύτερο single "Grounds":

Διαβάστε επίσης:
Νέο κομμάτι από τους Idles
Album Review: Idles - Joy As An Act Of Resistance

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon