To Bandcamp υποστηρίζει καλλιτέχνες και οργανώσεις με όλα τα έσοδα της σημερινής μέρας

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Όπως έχει ήδη κάνει δυο φορές, στις 20 Μαρτίου και ανήμερα της Πρωτομαγιάς, το Bandcamp σήμερα δίνει όλα του τα έσοδα στους μουσικούς για να τους στηρίξει τώρα που πλήττονται από την πανδημία. Για μια μέρα καταργεί εντελώς την προμήθειά του και τα έσοδα πηγαίνουν απευθείας στους καλλιτέχνες, σε μια προσπάθεια να τους στηρίξει ουσιαστικά κατά την διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης.

Επειδή όμως στο διάστημα που μεσολάβησε από την προήγουμενη αυτή ενέργεια, προέκυψε και μια ρατσιστική δολοφονία στην Αμερική που έχει προκαλέσει κοινωνική αναταραχή, αυτήν την φορά ετοίμασε και μια λίστα με μουσικούς, μπάντες και δισκογραφικές εταιρείες που θα αποδώσουν μέρος των εσόδων σε οργανώσεις που ασχολούνται με την καταπολέμηση και αντιμετώπιση του ρατισμού.

Την αναλυτική λίστα με το ποιος δωρίζει και σε ποια οργάνωση τα έσοδα των ηλεκτρονικών πωλήσεων, μπορείτε να την δείτε εδώ.

Επίσης το Bandcamp ανακοίνωσε ότι στις 17 Ιουνίου θα δώσει όλες τις εισπράξεις του στο NAACP Legal Defense Fund, μια οργάνωση που δημιουργήθηκε με αφορμή την δολοφονία του George Floyd.

Support you local bands/artists/labels! 
https://bandcamp.com/ <

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon