Νέο κομμάτι από τον Hume Assine

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

"Αυτά είναι τα όνειρα" είναι το νέο, 3ο κατά σειρά single, που μας προετοιμάζει για το επερχόμενο album του Hume Assine το οποίο αναμένεται τον Σεπτέμβριο.

Μετά το "Made In Your Eyes" και το "Lonely", αυτή τη φορά έχουμε την έκπληξη του ελληνικού στίχου, αλλά και τη στροφή σε πιο ηλεκτρονικά μονοπάτια. 

Η ανατρεπτική συμμετοχή του Θοδωρή Μαυρογιώργη στα φωνητικά, ενισχύει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του κομματιού, όπου μέσα από μία φορτισμένη απαγγελία, δείχνει το εύρος των καλλιτεχνικών του αναζητήσεων, που δεν επαναπαύονται ούτε στις solo κυκλοφορίες του, ούτε στα ξεσηκωτικά vibes των Bejeezus και Wedding Singers.

Το release συμπληρώνεται με το καλοκαιρινό b-side, "Summer Only" με τη αγαπημένη φωνή του σχήματος, Άννα Πασπάτη, ενώ κλείνει με το AfterHour remix του συνήθη υπόπτου των αθηναϊκών deck, Axel Vicious.

Ακούστε το και δείτε το βίντεο:

Music by Hume Assine
Lyrics by Hume Assine & Margarita Glyki
Vocals by Thodoris Mavrogiorgis
Drums by Alexios Antonopoulos

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon