Νέο κομμάτι από τους Idles

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Δυο χρόνια μετά το "Joy as an Act of Resistance", με το hype που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα τους να τους ακολουθεί από τότε, οι Idles επιστρέφουν με νέο album μέσα στο 2020. Την δισκογραφική τους επιστροφή την είχε αποκαλύψει εδώ και καιρό ο τραγουδιστής της μπάντας Joe Talbot, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Όμως εδώ και λίγες ώρες έχουμε ένα νέο track διαθέσιμο. 

Το "Mr. Motivator" μόλις κυκλοφόρησε μαζί με ένα βίντεο όπου διάφοροι άνθρωποι γυμνάζονται σε διάφορους χώρους, σαν ένα πρόγραμμα εκγύμνασης.

Γυμναστική λοιπόν υπό τους ήχους των Idles:

Διαβάστε επίσης:
Album Review: Idles - Joy As An Act Of Resistance

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon