Κυκλοφορεί το ντεμπούτο album "Teegarden" των Kepler is Free!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Veego Records παρουσιάζει το ντεμπούτο album των KEPLER IS FREE, με τίτλο "Teegarden".

Με έδρα την Αθήνα, το τζαζ σχήμα KEPLER IS FREE δημιουργεί πολυδιάστατη μουσική κάνοντας μία τομή μεταξύ της soul-jazz των '70s, της σύγχρονης εναλλακτικής hip-hop, της πειραματικής ηλεκτρονικής μουσικής αλλά και του nu-jazz κύματος.

To συγκρότημα ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2018 από τον Σωκράτη Τσεντόγλου (drums) και πλαισιώθηκε στην συνέχεια από τους Γιώργο Μιγδάνη (ηλεκτρική κιθάρα), Νικηφόρο Nugent (πλήκτρα), Σπύρο Ζάρδα (τρομπέτα) και Βασίλη Αλεξόπουλο (μπάσο). 

Προερχόμενοι από διαφορετικές μουσικές καταβολές, τα μέλη της μπάντας συναντήθηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν πρωτότυπες συνθέσεις με καθαρά crossover προσανατολισμό.

Οι KEPLER IS FREE θα μπορούσε να πει κανείς ότι εντάσσονται στην ευρύτερη σύγχρονη nu-jazz σκηνή, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από σχήματα όπως οι GoGo Penguin, οι BADBADNOTGOOD και ο Alfa Mist.

Η μπάντα συνέθεσε και ηχογράφησε Live το πρώτο της album με τίτλο “Teegarden”, το οποίο αποτελείται από 5 tracks, στο Suono Studio απο τον Gustav Penka, το Master έγινε από τον Νίκο Λάβδα στο Kiwi Studio ενώ το artwork είναι δημιουργία του Replica Studio.

Το άλμπουμ κυκλοφορεί την 1η Ιουνίου σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και Βινύλιο σε περιορισμένη συλλεκτική έκδοση 300 κόπιες (200 μαύρο και 100 λευκό βινύλιο), απο την Veego Records.
Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τον δίσκο από το e-shop ή το bandcamp.

Ακούστε δύο από τα tracks του album  “Habitable Zone” και “Cluster 3”:

 


Kepler is Free on Facebook

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon