Αποχαιρετιστήριο τραγούδι από τους NEON

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ύστερα από δεκαπέντε χρόνια παρουσίας στα μουσικά τεκτενόμενα, οι NEON αποφάσισαν να ρίξουν τους τίτλους τέλους. Ο δίσκος ''Riverbank'' που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο αποτελεί το κύκνειο άσμα του συγκροτήματος. Οι NEON επιθυμούσαν αυτό το τέλος να γραφτεί με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ, αλλά λόγω των ιδιόμορφων συνθηκών που επικρατούν αυτό δεν είναι εφικτό. Αντί αυτού κυκλοφορούν ένα τελευταίο κομμάτι, το οποίο συνοδεύεται από ένα video clip που δημιούργησε η Όλγα Σφέτσα. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι ''Back & Forth'' και είναι ότι πιο εξωστρεφές έχουν ηχογραφήσει.

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon