Οι Fontaines D.C. διασκευάζουν το "Darklands" των Jesus And Mary Chain!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το ότι οι Fontaines D.C. θα επιστρέψουν στα καπάκια με δεύτερο album, ένα μόλις χρόνο μετά το ντεμπούτο τους, ήταν σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη. Πριν από λίγες μέρες, μαζί με την ανακοίνωση του νέου album, ακούσαμε και το πρώτο δείγμα από την επιστροφή τους.

Εκτός όμως από το "A Hero's Death", οι Δουβλινέζοι μας επιφύλασαν μια ακόμα έκπληξη καθώς χθές κυκλοφόρησαν στο κανάλι του Radio X, μια διασκευή στο "Darklands" των Jesus and Mary Chain. Το "Darklands" ήταν το opening track του ομώνυμου album που κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου του 1987.

Οι Σκωτσέζοι αποτελούν μια από τις σημαντικότερες επιρροές για πολλές μπάντες του κιθαριστικού ήχου και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού και οι Fontaines D.C. το επιβεβαιώνουν με την σειρά τους!

To "A Hero's Death"

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon