O Bob Dylan επιστρέφει με νέο album!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Μπορεί ο Bob Dylan σε λίγο καιρό να κλείνει τα 78 του χρόνια και να μετράει περισσότερο από μισο αιώνα καλλιτεχνικής πορείας, αλλά για έναν μουσικό θρύλο του μεγέθους του αυτό μάλλον δεν είναι αρκετό.

Για αυτό και ετοιμάζεται να μας παρουσίασει το 39ο (!!) album του με τίτλο "Rough and Rowdy Ways"το οποίο ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου από την Columbia. Ήδη είχαν προηγηθεί δυο singles ως προπομπός, το "Murder Most Soul" που αναφέρεται στην δολοφονία του John F. Kennedy και το "I Contain Multitudes"

Η επίσημη ανακοίνωση του νεόυ δίσκου, συνοδεύτηκε και από ένα τρίτο single το "False Prophet" που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

 Murder Most Soul

I Contain Multitudes

To εξώφυλλο:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon