The Last Black Man in San Francisco

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

The Last Black Man in San Francisco // 2019

Στην πρώτη του full-length κινηματογραφική απόπειρα, ο Joe Talbot στρέφει την κάμερα σε μια αθέατη πλευρά του σημερινού San Francisco, μέσα από τα προσωπικά βιώματα του φίλου του Jimmie Fails, που στην ταινία υποδύεται τον εαυτό του!

Πίσω από τις όμορφες καρποσταλικές εικόνες της Αμερικάνικης μεγαλούπολης κρύβεται ένας άλλος κόσμος, φτωχός, βρώμικος και παρατημένος. O πρωταγωνιστής της ταινίας, θύμα του gentrification, αρνείται τις αστικές μεταλλάξεις και επιμένει να φτιάχνει το σπίτι και τον κόσμο του στο χρονικό και χωροταξικό περιβάλλον που επιθυμεί.
Μια ειλικρινής και ανθρώπινη προσέγγιση στο αποκλεισμένο όνειρο ενός ανθρώπου, με υπέροχη κινηματογράφηση και μουσική που σε μεταφέρει στην πραγματικότητα και στον ψυχισμό του.

Υπόθεση:
Ο Jimmie Fails και ο Montgomery Allen είναι δύο αφροαμερικανοί φίλοι που ζουν στο Σαν Φρανσίσκο. Κάθε μέρα συναντιούνται, περιμένουν λεωφορείο και παρατηρούν τις αλλαγές της πόλης. Ο Jimmie κάποια στιγμή θα δει ένα σπίτι με το οποίο θα πάθει εμμονή, μιας και σύμφωνα με την οικογενειακή παράδοση το είχε χτίσει ο παππούς του.

Trailer:

https://www.imdb.com/title/tt4353250/  

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon