Οι Fontaines D.C. επιστρέφουν με νέο album! Κυκλοφόρησε το πρώτο single

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το 2019 ήταν η χρονιά των Δουβλινέζων Fontaines D.C., καθώς με το πρώτο τους ολοκληρωμένο album "Dogrel" μπήκαν στις περισσότερες λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς αλλά και δικαιολόγησαν το buzz που είχαν ήδη κάνει από τα πρώτα τους single.

Το 2020 είναι μια περίεργη και σίγουρα διαφορετική χρονιά, όμως οι Fontaines D.C. μάλλον θα προσπαθήσουν να κάνουν το back to back, αφού η δεύτερη δισκογραφική του δουλειά έρχεται στις 31 Ιουλίου με τίτλο "A Hero's Death"!

Ήδη παρουσίασαν το ομώνυμο κομμάτι, το πρώτο που ακούμε από το επερχόμενο album, στο video του οποίου πρωταγωνιστεί και ο Aidan Gillen, ο Littlefinger του Game of Thrones!

Το εξώφυλλο:

Tracklist:
1. I Don’t Belong
2. Love Is The Main Thing
3. Televised Mind
4. A Lucid Dream
5. You Said
6. Oh Such A Spring
7. A Hero’s Death
8. Living In America
9. I Was Not Born
10. Sunny
11. No

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon