"Τα Παιδιά του Glam": Νέο single της Melentini από το νέο album

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Veego Records παρουσιάζει το τραγούδι «Τα Παιδιά του Glam» μέσα από το άλμπουμ “9 Songs for Post-Greek Films” της Melentini, μίας από τις πιο ιδιαίτερες Ελληνίδες δημιουργούς της γενιάς της.

Η Melentini τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με την δημιουργία ελληνόφωνων τραγουδιών και soundtrack σύγχρονων ελληνικών ταινιών.  Αυτή ακριβώς την καλλιτεχνική πτυχή της έρχεται να αποτυπώσει ο δίσκος ““9 Songs for Post-Greek Films”, η πρώτη με τραγούδια που ηχογράφησε η Melentini μεταξύ 2013 και 2020. 

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτικό βινύλιο (300 αντίτυπα - 180 γραμμαρίων στις 45 στροφές για βελτιστοποιημένη ποιότητα αναπαραγωγής)  στις 12/5  από την Veego Records και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες.

Το τραγούδι «Τα Παιδιά του Glam» αποτελεί μέρος του soundtrack που έγραψε η Melentini για την επερχόμενη ταινία BROTHERS της Γιάννας Αμερικάνου. 

To concept του video clip είναι της Melentini ενώ το σενάριο και την σκηνοθεσία έχει κάνει η Λήδα Βαρτζιώτη. 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon