"Living In A Ghost Town": Το νέο single των Rolling Stones στο πνεύμα της εποχής

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Η παρέα του Mick Jagger έχει αραιώσει κατά πολύ τις όποιες νέες κυκλοφορίες τα τελευταία χρόνια. Οι πιο πρόσφατες δουλειές των Rolling Stones ήταν το cover album Blue & Lonesome του 2016 και τα δυο singles "Doom And Gloom" και "One More Shot" που περιέχονταν στην greatest hits συλλογή GRRR! το 2012!

Τώρα και με την ευκαιρία της καραντίνας παρουσίασαν το νέο τους κομμάτι "Living In A Ghost Town" με τον χαρακτηριστικό τίτλο και το αντίστοιχο video από ερημωμένες πόλεις του κόσμου. Το κομμάτι γράφτηκε πριν από την καραντίνα αλλά ολοκληρώθηκε κατά την διάρκεια αυτής.

Ακούστε το παρακάτω:

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon