Ο Washed Out φτιάχνει video για το νέο του single σε συνεργασία με το κοινό!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Το νέο single "Τοο Late" του Washed Out, δηλαδή το βασικό μουσικό project του Αμερικάνου Ernest Green, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες μετά από μια αφωνία δυο ετών. Ο ίδιος είχε σχεδιάσει να γυριστεί ένα video στην Ιταλία, αλλά λόγω καραντίνας ήταν...too late για αυτό πλάνο.

Αντί λοιπόν ενός επαγγελματικού video, o Green είχε την ιδέα να ζητήσει από τους fans του να του στείλουν υλικό από όλο τον κόσμο για να συνθέσει ένα συνεργατικό video για το νέο του κομμάτι.

Το πολύ όμορφο diy αισθητικής αποτέλεσμα, μας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του κόσμο υπό τον γνωστό ατμοσφαιρικό ήχου του Washed Out:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon