Ολόκληρες συναυλίες των Pink Floyd διαθέσιμες στο Youtube

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Στην λίστα των συγκροτημάτων που δίνουν δωρεάν για streaming παλαιότερες μεγάλες συναυλίες τους, μπαίνουν και οι Pink Floyd! Το ιστορικό group ανακοίνωσε ότι θα ανεβάσει στο κανάλι του στο youtube, ακυκλοφόρητο ή σπάνιο αρχειακό υλικό από την μεγάλη καριέρα του, σε μια προσπάθεια να δώσει ελπίδα στο κοινό του.

Η αρχή θα γίνει απόψε στις 18:00 με το "Pulse" του 1995, ένα tour που έγινε στα πλαίσια προώθησης του album "The Division Bell" (κυκλοφόρησε το 1994), ενώ στο video θα περιλαβάνονται και κομμάτια από την περιοδεία του 1970 για το εμβληματικό "The Dark Side of the Moon".

Μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω link https://www.youtube.com/channel/UCY2qt3dw2TQJxvBrDiYGHdQ

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon