Οι Noise Figures επιστρέφουν με το τέταρτο studio album τους!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Δύο χρόνια μετά το "Telepath" το αθηναικό ντουέτο του Γιώργου Νίκα στα τύμπανα και φωνητικά και του Στάμου Μπάμπαρη στην κιθάρα επιστρέφει με τον τέταρτο και πιο δυνατό δίσκο του μέχρι σήμερα. Το "The Perfect Spell" βρίσκει την μπάντα πιο ορεξάτη από ποτέ, με τη διάθεση να αποτυπώσει την ατμόσφαιρα του live της στο στούντιο, δίνοντας έμφαση στον heavy blues ήχο των 70's μέσα από μια φρέσκια ματιά.

Ωμά, catchy riffs και δυναμικό drumming χτίζουν ένα ογκώδες ηχητικό τείχος, που διατηρείται σε όλη τη διάρκεια του δίσκου. Με τη συνεργασία του ηχολήπτη τους Νίκου Τριανταφύλλου και του παραγωγού τους Άλεξ Μπόλπαση, οι Noise

Figures δημιουργούν ένα βαρύ ψυχεδελικό περιβάλλον, μένοντας αφοσιωμένοι στις ρίζες του ωμού ήχου τους.

Ακούστε το single "I Cheat Death" και το ομώνυμο κομμάτι από το album:


Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon