Νέο ορχηστρικό EP από τον Μιχάλη Δέλτα!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει το “Higher Frequencies”, ένα EP που αποτελείται από 5 ορχηστρικά κομμάτια.

Η σύνθεση και ηχογράφηση αυτού του μουσικού υλικού προέκυψε μέσα σε διάστημα δύο μηνών σαν αυτόματη γραφή με ατελείωτες ώρες πάνω στα συνθεσάιζερ και τα drum machines. Ταυτόχρονα αποτελεί και μια εκστατική εμπειρία ενδυνάμωσης για τον δημιουργό του, καθώς η ολοκλήρωσή του συνέπεσε με τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Δυνατά breakbeats, χειμωνιάτικα pads που συναντούν την άνοιξη και sub-bass ήχοι σε ματζόρε και μινόρε συγχορδίες, που καταλήγουν σε ένα δυστοπικό soundtrack σύγχρονης αστικής electronica. Ένα συναισθηματικό πέρασμα μέσα από το κοινωνικό και υπαρξιακό τούνελ του σύγχρονου ανθρώπου με μοναδικό προορισμό την απελευθέρωση από κάθε μπλοκάρισμα και την έξοδο στο φως.

Το “Higher Frequencies” κυκλοφορεί σε digital EP από την Inner Ear και είναι διαθέσιμο για download και streaming εδώ.

Δείτε το video για το κομμάτι "Beyond Freedom":

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon