Κυκλοφόρησε το νέο album των Strokes!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Strokes επιστρέφουν μετά από ένα, ομολογουμένως μεγάλο, διάλειμμα επτά χρόνων. Το τελευταίο studio album των Νεοϋορκέζων ήταν το "Comedown Machine" του 2013 και από τότε μόνο το ep "Future Present Past" έσπασε την δισκογραφική τους αδράνεια. 

Τώρα επιστρέφουν με το "The New Abnormal" (προφητικός τίτλος ή κατά τύχη to the point;) το οποίο από σήμερα είναι διαθέσιμο για stream σε όλες τις πλατφόρμες και από τα πρώτα ακούσματα, αποπνέει μια ανανεωμένη διάθεση της μπάντας, ενώ στην παραγωγή φέρει και την βαριά υπογραφή του Rick Rubin (Beastie Boys, Public Enemy, Run-DMC, AC/DC, Kanye West, Johnny Cash, Tom Petty, Metallica, System of A Down, Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχει συνεργαστεί).

Ακούστε το παρακάτω:

Πάντως τo track που θυμίζει περισσότερο το (αγαπημένο μας) παρελθόν τους είναι το Bad Decisions:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon