Οι Radiohead ανεβάζουν ολόκληρες συναυλίες στo Youtube

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Μπορεί για ένα χρονικό διάστημα να μην μπορέσουμε να πάμε σε κάποια συναυλία, αλλά ευτυχώς πολλές μπάντες ή οργανισμοί δίνουν δωρεάν μέσω stream παλαιότερο υλικό.

Πριν από λίγες μέρες ανέβηκε στο youtube ολόκληρο το ηχητικό αρχείο από το ιστορικό live των Radiohead στον Λυκαβηττό το 2000 (ιστορικό γιατί έγινε λίγο πριν κυκλοφορήσουν το Kid A, την στιγμή που έκαναν το breakthrough τους ως μπάντα αλλά και γιατί ήταν μέχρι σήμερα η τελευταία τους εμφάνιση στα μέρη μας). 

Τότε έδωσαν τρία live στην χώρα μας, ένα στην Θεσσαλονίκη και δυο στην Αθήνα, το ένα από τα δυο της οποίας (της 26ης Ιουνίου) μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο παρακάτω:

Επιπλέον οι ίδιοι ξεκινάνε από αύριο 10 Απριλίου, να κάνουν διαθέσιμα μέσω του καναλιού τους στο youtube μια σειρά από παλαιότερα live. Η αρχή θα γίνει με το Live from a Tent in Dublin, από τις 7 Οκτωβρίου του 2000 το οποίο θα μπορείτε να δείτε απόψε τα μεσάνυχτα εδώ.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon