Νέο single των Goodbye Bedouin από το επερχόμενο πρώτο album!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Goodbye Bedouin είναι μία psych garage μπάντα από την Πάτρα που αποτελείται από τους Βασίλη Σμπήλια (vocals, guitar, tambourine), Σπύρο Παπαϊωάννου (guitar, keyboards, vocals), Θεόδωρο Παπαδόπουλο (guitar, keyboards), Γεράσιμο Ασπρομάλλη (bass, vocals) και Γιώργο Αμαξά (drums, tambourine, maracas), όλοι τους πρώην μέλη ανεξάρτητων μουσικών συγκροτημάτων της πόλης.

Τον Ιανουάριο του 2017 ξεκίνησαν τις πρώτες τους πρόβες, ανακατεύοντας τις φαζαριστές κιθάρες του rock ‘n roll της Αμερικής και της Μεγάλης Βρετανίας με τις μελωδικές γραμμές από την ψυχεδελική ποπ των ‘60s και την αστική κουλτούρα των ημερών. Λίγο αργότερα, άρχισαν να παρουσιάζουν ζωντανά την δουλειά τους σε φεστιβάλ και σε ανεξάρτητες σκηνές σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Στα τέλη του 2017, με παραγωγό τον Μανώλη Αγγελάκη (Illegal Operation, Appallachian Cobra Worshipers) και μηχανικό ήχου τον Σάκη Μπάστα (Raining Pleasure, Abbie Gale), ηχογράφησαν στο Noisebox Studio στην Πάτρα τα δύο πρώτα τους κομμάτια "Submarine" και "Youth", που κυκλοφόρησαν σε 7”ιντσο και digital single από την Inner Ear τον Δεκέμβριο του 2018.

Την άνοιξη του 2019 βρέθηκαν και πάλι στο Noisebox Studio μαζί με τον Σάκη Μπάστα, όπου ηχογράφησαν το νέο τους album «The Shaking People», που θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου του 2020 από την Inner Ear.

Περισσότερες πληροφορίες για το "The Shaking People" σύντομα!
Aκούστε το κομμάτι "Pink":

Facebook page

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon