Νέο video από τους Mechanimal

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Mechanimal παρουσιάζουν το νέο τους video "Scavengers" που σκηνοθέτησε ο Γεράσιμος Δομένικος. To video έκανε πρεμιέρα στο site του Αμερικάνικου περιοδικού The Big Take Over. Το ομώνυμο κομμάτι περιέχεται στο νέο τους album "Crux", που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου λέει για το video: "Ο καθένας μας κουβαλάει μια βαλίτσα με τον προσωπικό του θησαυρό, που μπορεί να είναι διαφορετικά πράγματα για τον καθένα από εμάς: αντικείμενα, ιδέες, υλικά αγαθά ή πράγματα άχρηστα για σένα και για μένα. Και ναι, αυτή είναι μια ρομαντική ή θεωρητική ιδέα του τι θεωρεί ο καθένας μας πολύτιμο. Όμως η πραγματική ζωή μας ξεπερνά: υπάρχουν αυτοί που περιπλανώνται στην ανελέητη πόλη και έχουν στην τσάντα τους μόνο ένα παλιό μαξιλάρι και μια βρώμικη κουβέρτα. Έτσι, αυτό το κομμάτι είναι αφιερωμένο σε όλους τους άστεγους."

Δείτε το παρακάτω:

To "Crux" κυκλοφορεί σε LP, CD και Digital και είναι διαθέσιμο εδώ.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon