Νέο video από τον Sonny Touch

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το νέο επίσημο βίντεο του Sonny Touch από το άλμπουμ «Leave Space for the Little Animals» δημιουργήθηκε από το Replica Studios που σχεδίασε και το εξώφυλλο.

Ο Sonny Touch συνδυάζει ήχους και μουσικά είδη από psychedelic folk, blues με αφρικάνικα κρουστά και χαβανέζικες μελωδίες και πολλές φορές το κάνει με έναν παιδικό τρόπο.

Με έμπνευση από αυτό το χαρακτηριστικό, το Replica Studio δημιούργησε ένα animation κολάζ με διαφορετικά στοιχεία, όπως ακριβώς και η μουσική του δίσκου, με υφές από μεταξοτυπία και χαρτοκοπτική και με πρωταγωνιστές τους ήρωες από το εξώφυλλο του άλμπουμ. Το αποτέλεσμα είναι μια περιπέτεια στην ψυχεδελική μουσική και τους ήχους του Sonny Touch, σε συνδυασμό με την καλειδοσκοπική βουτιά που μπορεί να παρουσιάζει ένα τέτοιο βίντεο.

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ Leave Space for the Litlle Animals στο Spotify

Δείτε το video:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon