Έρχεται το 1ο KinoFest, ένα Διήμερο Φεστιβάλ Γερμανικού Κινηματογράφου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η ABCinema επιστρέφει και φέτος στα κινηματογραφικά δρώμενα διοργανώνοντας το πρώτο KinoFest - Φεστιβάλ Γερμανικού Κινηματογράφου στον χώρο της ACHAIA CLAUSS σε συνεργασία με το Goethe -Zentrum Πάτρας και με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Συνδέσμου Αχαΐας και της Πατραϊκής Ζυθοποιίας.

Με ελεύθερη είσοδο, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει δύο γερμανόφωνες ταινίες πρόσφατης παραγωγής με ελληνικούς υπότιτλους, προσφέροντας του μια εικόνα στην γερμανική κινηματογραφική τέχνη. Σε έναν χώρο άρρηκτα συνδεδεμένο με την γερμανική παράδοση και μαγευτικό φωτισμό κάτω από τα αστέρια των φθινοπωρινών νυχτών το κοινό θα ταξιδέψει την μια ημέρα «Στους Διαδρόμους» όπου οι ανθρώπινες σχέσεις εξελίσσονται σε μια σειρά από τυπικές συμπεριφορές και στοιχειώδεις συναλλαγές, μια ταινία που είναι ρομαντική, τρυφερή, γλυκόπικρη, μια μικρή ιστορία για τη μεγάλη ανθρώπινη μοναξιά. Εντυπωσίασε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου αποσπώντας το βραβείο της Οικουμενικής Επιτροπής αλλά και το βραβείο Σεναρίου στις Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα. Ενώ την δεύτερη ημέρα ταξιδεύουμε στο 1956 και στην Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας που κυβερνάται από το Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα μέσω της «Σιωπηλής Επανάστασης».

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα:

  • Παρασκευή 27-9 21:00 | Στους Διαδρόμους
  • Σάββατο 28-9 21:00 | Η Σιωπηλή Επανάσταση

Με την υποστήριξη του Presspop.gr

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon