Νέο video από τον The Man From Managra

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

O The Man From Managra (aka Coti K.) παρουσιάζει το video "Set Sail" από το album του "King Time", που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο.

Το video, που έκανε πρεμιέρα στο γαλλικό site Soul Kitchen, υπογράφει με την ιδιαίτερη σκηνοθετική του ματιά ο Μπάμπης Μακρίδης, σκηνοθέτης των βραβευμένων ταινιών "Οίκτος" και "L".


Δύο λόγια για το video από τον Coti K.: "Ευχαριστώ θερμά τον καλό μου φίλο και ξεχωριστό σκηνοθέτη Μπάμπη Μακρίδη για αυτό το video. Η ιδέα είναι απλή, δυνατή και δένει απόλυτα με το κομμάτι - το οποίο αρχικά μοιάζει να είναι γραμμένο για το καλοκαίρι, αλλά στη συνέχεια μπαίνει στα πιο σκοτεινά νερά παιδικών τραυμάτων. Κάποιοι φαινομενικά ξέγνοιαστοι άνθρωποι κάνουν ηλιοθεραπεία στις καυτές ταράτσες τις Αθήνας, αλλά αν κοιτάξει κανείς πιο προσεκτικά είναι όλοι τους πληγωμένοι, τραυματισμένοι ή με κάποιο τρόπο σημαδεμένοι. Άλλωστε, κάπως έτσι δεν είμαστε όλοι;”

Δείτε το video παρακάτω:

To "King Time" κυκλοφορεί σε βινύλιο και digital album και είναι διαθέσιμο εδώ.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon