Ο DJ Marble στον Συνδετήρα παρουσιάζει το Broken Boombox Sessions DJ Set

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

O Συνδετήρας και το sinradio.gr παρουσιάζουν τον DJ Marble!
Τα Broken Boombox Sessions του DJ Marble, έρχονται στην Πάτρα και τον Συνδετήρα για ένα dj set με rare funk, soul & grooves!

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019
Warm up: Mhtsaki Alex N Drakos
Έναρξη: 21:30

Βιο
Το μουσικό ταξίδι του DJ Marble (κατά κόσμον Γιώργου Στεργίου) ξεκίνησε ανάμεσα σε κούτες με βινύλια. Αυτά τα βίνύλια ήταν που το 1993 τού έδωσαν το υλικό για τις πρώτες του μίξεις. Η αρχή είχε γίνει. Δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε την επίσημη ενασχόλησή του με τη μουσική παραγωγή. Ταυτόχρονα, επηρεασμένος από την επιτυχία που γνώριζε τότε η Rap, δημιούργησε το δικό του πειραματικό group, τους Quark Breakers.

Τα τέλη της δεκαετίας του ’90 βρήκαν τον DJ Marble να συνεργάζεται με τρία ακόμα groups που έμειναν στην ιστορία: με τους Βαβυλώνα ως συν-ιδρυτής, τους Active Member ως DJ και τις ΑΝΞΛΚΤΣ ΕΠΙΠΕΔΕΣ ΔΙΝΕΣ ως παραγωγός και Turntablist. Την ίδια περίοδο δημιούργησε την δική του ομάδα μουσικής παραγωγής με τίτλο Timecode Creations και ξεκίνησε να διοργανώνει τα πρώτα Open Turntablism Events.

Η δεκαετία του 2000 ήταν εξίσου παραγωγική. Εντάχθηκε στους Happy Dog Project και στους Αντώνης Λιβιεράτος and the Bl.ob, ενώ παράλληλα συνίδρυσε το πειραματικό σχήμα Musicaholiks. Το 2003 έπαιξε με τον David Holmes της Ninja Tune Records. Επίσης, εργάστηκε μέχρι το 2010 ως ηχολήπτης στο Studio Ήχοτρον. Τότε πλέον κατέληξε οριστικά και στα είδη που τον ενδιαφέρουν: Funk, Jazz, Soul, Rap και Trip-Hop. Από αυτά τα είδη κυρίως συνθέτει ακόμα και σήμερα το προσωπικό του ύφος.

To 2014, μετά από 17 χρόνια παύσης, επέστρεψε στους Βαβυλώνα ως DJ Κύρος. Τα τελευταία χρόνια χαρίζει τα προσεγμένα του DJ sets είτε σε αυτόνομα events είτε ως support act σε καλλιτέχνες όπως ο DJ Shadow.

Δισκογραφικά μετρά πάνω από 35 συμμετοχές σε κυκλοφορίες κάθε είδους, ενώ παράγει ασταμάτητα μουσική από το 1995 μέχρι και σήμερα.

Το 2017 συνεργάστηκε με την Sugahspank! σε μια σειρά απο DJ Live Sets/ Performances και τους Happy Dog Project . Το 2018 συνεργάζεται για άλλη μια φορά με την Sugahspank ως εκπαιδευτής/instructor σε μια σειρά μαθημάτων στον Καταυλισμό των Προσφύγων του ΙΟΜ Ελλάδος στη Μαλακάσα σχετικά με τις τεχνικές Rap και τον τρόπο μουσικής παραγωγής του Hip-Hop.

Το 2019 συνεργάζεται με την Daphne BlueBird, τον BNC, τον Blend Mishkin και τον MCD σε μια σειρά απο Live, DJ Sets και κοινές μουσικές παραγωγές και ρεμίξ ενω παράλληλα ετοιμάζει τον προσωπικό του δίσκο.

Follow DJ Marble:
www.facebook.com/magnetotainia.gr
www.instagram.com/djmarblemusic
www.soundcloud.com/djmarble

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon