Παρουσίαση του βιβλίου "Το Φόρεμα Στο Υπόγειο"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι εκδόσεις «Πικραμένος» σάς προσκαλούν την ερχόμενη Τετάρτη, 6.2.2019, στην παρουσίαση του δεύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος της Ελένης Φυσέκη με τίτλο «Το Φόρεμα στο Υπόγειο», στο Ποπ Χορν (Κολοκοτρώνη 65).

Μετά το επιτυχημένο της μυθιστόρημα «Το Φάλτσο Μικρόφωνο: Μια αφήγηση για φίλους, φίρμες, φήμες κι έναν φόνο» (εκδόσεις «Πικραμένος», 2017), η Ελένη Φυσέκη επέστρεψε με ένα δυνατό και γεμάτο αγωνία… φονικό βιβλίο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Τάσσος Σταθόπουλος, δημοσιογράφος, η Κατερίνα Σαμψώνα, κριτικός βιβλίων-συγγραφέας και η συγγραφέας Ελένη Φυσέκη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Όλγα δυσκολεύεται να αποδεχτεί την απώλεια του Γιώργου. Παρ’ ότι το επίσημο πόρισμα της αστυνομίας αναφέρεται σε ατύχημα, εκείνη αποφασίζει να ερευνήσει τον θάνατό του με όποια μέσα διαθέτει, κάνοντας πράγματα που ούτε η ίδια φανταζόταν πως μπορούσε.

Η αναζήτηση της αλήθειας θα γίνει η κυρίαρχη εμμονή της ζωής της.  Η Όλγα θα έρθει αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά της κοσμικής Αθήνας, των ΜΜΕ και του θεάματος, ακόμη και με τον ίδιο της τον εαυτό. Παρ’ όλα αυτά δε θα λυγίσει· θα συνεχίσει την έρευνα, όποιο κι αν θα είναι τελικά το κόστος.

***
Το Φόρεμα στο Υπόγειο
είναι το δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της Ελένης Φυσέκη μετά Το Φάλτσο Μικρόφωνο: Μια αφήγηση για φίλους, φίρμες, φήμες κι έναν φόνο (Εκδόσεις «Πικραμένος», 2017).

Η συγγραφέας:

Η Ελένη Φυσέκη, συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε ηχοληψία στη Σχολή Κινηματογράφου Παπαντωνοπούλου. Εργάζεται σε στούντιο ηχογράφησης ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από πολλές μουσικές σκηνές, θέατρα, καθώς και μπουζούκια, στην Αθήνα και στην επαρχία. Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει ντραμς με τους Lazytrains, μια μπλουζ μπάντα, έχοντας ως κύριο στόχο να περνά καλά, να πίνει τζάμπα μπίρες και να μαζεύει υλικό για το επόμενο βιβλίο της. 


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Faceboοk
http://www.yapi.gr/​

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon