"ΜΕΞΙΚΟ" στο Θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act  με πολύ μεγάλη χαρά παρουσιάζει το νέο θεατρικό έργο του Κωνσταντίνου Μάγνη με τίτλο «Μεξικό». Ο Κωνσταντίνος Μάγνης, μια από τις πιο δραστήριες πένες της πόλης, μας προτείνει μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και προβληματισμό για όσα γίναμε και για όσα θα μπορούσαμε να έχουμε γίνει, για όσα ξεχνάμε και για όσα θυμόμαστε.

Μια συνάντηση παλαιών συμμαθητών με τον καθηγητή τους μπορεί να γίνει αφορμή για νοσταλγική βύθιση στο παρελθόν, για συγκινητική αναπόληση ωραίων ιστοριών από την εποχή της ανωριμότητας και της αθωότητας. Μπορεί όμως να γίνει αφορμή και για μια εντελώς διαφορετική αναμέτρηση. Των ανθρώπων μεταξύ τους. Κυρίως όμως με τον εαυτό τους.

Πρωταγωνιστούν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Παναγιώτης Τσίτσας και Ηρακλής Τζαβέλλας οι οποίοι σκηνοθέτησαν την παράσταση σε συνεργασία με τον Τηλέμαχο Τσαρδάκα. Τα κοστούμια και τον σκηνικό χώρο σχεδίασε η Μαρία Βασιλάκη και τους φωτισμούς ο Νίκος Σωτηρόπουλος. Βοηθός σκηνοθέτη ο Ιωάννης Αναστασόπουλος.

Το έργο θα παιχτεί για 11 μόνο παραστάσεις από 18 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου (συγκεκριμένα στις ημερομηνίες 18, 21, 25, 26, 27, 28, 30, 31 Οκτωβρίου και 1, 2, 3 Νοεμβρίου) στις 21.30.

Ταυτότητα παράστασης:
Ερμηνεία - Σκηνοθεσία
: Παναγιώτης Τσίτσας, Ηρακλής Τζαβέλλας
Συνεργασία στη σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννης Αναστασόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη           
Φωτισμοί: Nίκος Σωτηρόπουλος
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας

Ειδικές ευχαριστίες στο εστιατόριο Πάνορμος και στην κυρία Γεωργία Τσούλου.

ΜΕΞΙΚΟ
ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΓΝΗ
Από τον Οκτώβριο στο θέατρο act
(Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30
Διάρκεια:  
65 λεπτά
Είσοδος:  12 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων), 6 ευρώ (θεατρολόγων, σπουδαστών δραματικών σχολών)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610203727-6936122263

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon