Sillyboy's Ghost Relatives ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Καθώς η χειμωνιάτικη συναυλιακή σαιζόν ετοιμάζεται να φτάσει προς το τέλος της, δίνοντας τη θέση της σε καλοκαιρινούς ανοιχτούς χώρους, η Γιάφκα όντας ενεργή όλον τον Χειμώνα στις ζωντανές εμφανίσεις ανακοίνωσε το live των Sillyboy's Ghost Relatives για το Σάββατο 12 Μαίου. Με πλήρη μπάντα να τον συνοδεύει επί σκηνής ο Sillyboy θα παρουσιάσει κομμάτια από την δισκογραφία του και ελπίζουμε να ακούσουμε για πρώτη φορά καινούργιο υλικό που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Η electro μουσική του και οι χορευτικοί του ρυθμοί αποτελούν εγγύηση για ένα από τα πιο χορευτικά live της χρονιάς.

ΓΙΑΦΚΑ presents: We'll stay alive || Sillyboy's Ghost Relatives
Σάββατο 12 Μαΐου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος: 3€

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon