''Το μαγαζάκι των αυτοκτονιών'' στο θέατρο Act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Θέατρο Act φιλοξενεί, τo τμήμα θεάτρου του Εργαστηρίου Τεχνών «Θέσπις ~Τέχνες~» ,το οποίο παρουσιάζει την τρίτη του παράσταση «Το Μαγαζάκι των Αυτοκτονιών», μια σουρεαλιστική μαύρη κωμωδία σε διασκευή, βασισμένη στο ομώνυμο γαλλικό μυθιστόρημα του Jean Teulé.

Με φόντο μια κοινωνία που έχει χάσει την ταυτότητά της και προσπαθεί να βρει τον εαυτό της μέσα στην κατάθλιψη και τη μιζέρια, ακμάζει η οικογενειακή επιχείρηση των Τιβάς. Ένα μαγαζί δέκα γενεών, μοναδικό στο είδος του, όπου δίνει στον κάθε πελάτη ξεχωριστά τον απαραίτητο εξοπλισμό για μια σωστή αυτοκτονία. Τι γίνεται όμως όταν η μικρότερη κόρη με την αισιοδοξία της φέρνει τα πάνω κάτω προσπαθώντας να μετατρέψει τον θάνατο σε ζωή;

Συντελεστές
Διασκευή- Σκηνοθεσία- Διδασκαλία
Μαρία Σ. Αποστολάτου – Κωνσταντίνος Παλίλης
Βοηθός Σκηνοθέτη
Ανδριάνα Παϋσανίδου
Ηθοποιοί
Φωτεινή Ζίνγκου
Πέτρος Ζορμπάς
Διονυσία Καραμπουρνιώτη
Γιώργος Κλαουδάτος
Άντρεα Κωνσταντίνου
Μαρία Παπαδημητροπούλου

Αφίσα
Ηλίας Λαμπρόπουλος
Μουσική
Παναγιώτης Β. Παπαχριστόπουλος
Στίχοι
Μαρία Σ. Αποστολάτου- Κωνσταντίνος Παλίλης
Τραγούδι
Σοφοκλής Βλάχος- Ανδριάνα Παϋσανίδου
Κατασκευή Σκηνικού
Δημήτρης Μαλιχούδης

«Το Μαγαζάκι των Αυτοκτονιών»
Εργαστήριο Τεχνών «Θέσπις ~Τέχνες~»

Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα  14/5 έως Πέμπτη 17/5 και Σάββατο 26/5 έως  Δευτέρα 28/5 στις 21.30Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
 2610272037, 6936122263 και 6986520100
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 10€,Φοιτητικό και ανέργων: 8€,
(Η αίθουσα κλιματίζεται)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon