Οι The Last Drive ζωντανά στη Πάτρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Υπάρχουν κάποια συγκροτήματα που δικαιούνται να τοποθετήσουν το ονομά τους ακριβώς δίπλα από τη λέξη rock 'n' roll. Ένα από αυτά είναι οι The Last Drive. Όποιος του έχει δει ζωντανά απλά καταλαβαίνει. Όποιος δεν τους έχει δει είναι ευκαιρία να το κάνει το Σάββατο 12 Μαϊου στο Ghetto στη Πάτρα. Αφορμή είναι η κυκλοφορία του καινούργιου ομώνυμου δίσκου τους, αλλά στο live πέρα από τα καινούργια κομμάτια θα παίξουν και επιλογές από την εκτενή δισκογραφία τους.

Χώρος : Ghetto Bar and more
Προσέλευση : 20.30
Σημεία Προπώλησης : FIFTY-FIFTY boardshop , Discover Bookstore, Βιβλιοπωλείο Copyright (ΤΕΙ, απέναντι απο την κεντρική πύλη στην Καλαβρύτων)
Προπώληση : 8 € (περιορισμένος αριθμός απο Πέμπτη 12 Απριλίου)
Προπωληση : 10 €
Ταμειο : 12 €

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon