Οι Active Member ζωντανά στη Πάτρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το συγκρότημα που έβαλε τη λέξη hip hop στην ελληνική μουσική, φτιάχνοντας μάλιστα το δικό του υποείδος (low bap), έρχεται στην Πάτρα για μία συναυλία. Πιο συγκεκριμένα οι Active Member την Κυριακή 22 Απριλίου θα βρεθούν στον πολυχώρο ''Αίγλη'' για να παρουσιάσουν κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους.

Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 25 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η SadahziniaOfficial έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πως μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες album, εκατοντάδες τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις… 
Η μουσική παύση το 2015 έγινε μετά από σκέψη και ήταν μια σκληρή απόφαση. Όμως η ίδια η ζωή και οι απαιτήσεις της έφεραν τους Active Member στο κομβικό σημείο να δεχτούν την πρόκληση να συνεχίσουν. Ήδη, κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουριο album με 42 tracks με τίτλο «Ζαλίκι» υπονοώντας το ηθικό βάρος αλλά και το φορτίο όλων αυτών των χρόνων τόσο του ίδιου του γκρουπ όσο κι αυτό που καλείται πια να μεταφέρει και να μεταδώσει το ίδιο το κοινό.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, έναρξη στις 21:00.

Τιμές εισιτηρίων 
10€ (προπώληση)
12€ (γενική είσοδος)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon