Παρουσίαση βιβλίου του Δ. Κερασίδη

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι «Ασκήσεις χαϊκού» του Δημοσθένη Κερασίδη παρουσιάζονται την Παρασκευή

Η πρώτη ποιητική συλλογή του Δημοσθένη Κερασίδη με τίτλο «Ασκήσεις χαϊκού» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Το Δόντι» και παρουσιάζεται στην Πάτρα την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, ώρα 9.00 μ.μ. στο καφέ «Γέφυρες» (Πατρέως 86).

Μαζί με τον Δ. Κερασίδη, για το βιβλίο αλλά και για την ιδιαίτερη λογοτεχνική φόρμα του χαϊκού θα μιλήσει ο ποιητής Σπύρος Βρεττός.

Ο Δημοσθένης Κερασίδης γεννήθηκε στην Πάτρα και σπούδασε Νομικά στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται ως επιμελητής εκδόσεων. Ασχολείται με την κριτική λογοτεχνίας και την παρουσίαση κυρίως λογοτεχνικών βιβλίων. Από το 2010 οργανώνει ένα σεμινάριο επιμέλειας - διόρθωσης βιβλίων και από το 2013 πραγματοποιεί το εργαστήριο «Γλώσσα – γνώση – γραφή ως μορφές αυτοέκφρασης και αυτοεμψύχωσης» στην Πάτρα και στην Αθήνα.

https://todonti.wordpress.com/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon