Μαρία Μανουσάκη Quintet live στο Ευοί Ευάν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Μαρία Μανουσάκη κατάγεται από τα Χανιά. Η ίδια είναι γεννημένη στη Νότια Αφρική, μεγαλωμένη στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια ζεί στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε με υποτροφία στο Berklee College of Music της Βοστώνης.Έχει εμφανιστεί σε φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών είναι το Perth Concert House στην Αυστραλία, το Jazz at Lincoln Center, το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου στο Ντουμπάι το 2005 & 2006, και πολλά αλλά.Εμπνέεται από τις Κρητικές της ρίζες και την αγάπη της για την τζαζ, για να δημιουργήσει τις νέες συνθέσεις της, οι οποίες είναι μια μίξη της jazz με Κρητικούς ρυθμούς και μελωδίες.

Μαρία Μανουσάκη, βιολί
Guy Mintus, πιάνο
Παναγιώτης Ανδρέου, Μπάσσο
Engin Gunaydin, τύμπανα

Ο Guy Mintus, είναι Ισραηλινός, κάτοικος Νέας Υόρκης, βραβευμένος πιανίστας και συνθέτης. Ο Παναγιώτης Ανδρέου είναι πολυβραβευμένος μπασίστας, Best Latin Jazz Bassist για το 2010 σύμφωνα με το ακριβοθώρητο Latin Jazz Corner και υποψήφιος για τα αμερικάνικα Grammy (2009) σαν μέλος της μπάντας Gonzalo Grau Yla Clave Secreta! O EnginGunaydin, είναι Τούρκος, γεννημένος στην Μελβούρνη, ντράμερ, μέλος, μαζί με τον Παναγιώτη Ανδρέου, των NY Gypsy All Stars.

Παρασκευή 16 Μαρτίου
Είσοδος 6 ευρώ

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon