"Adventure XVIII": Το TEDxPatras επιστρέφει την Άνοιξη με μια συναρπαστική περιπέτεια!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Tο TEDxPatras επιστρέφει την Άνοιξη με μια συναρπαστική περιπέτεια!

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, η ομάδα του TEDxPatras και μια σύνθεση εξαιρετικών συνεργατών διοργανώνει το πρώτο TEDxPatras Adventure, μια πρωτότυπη διαδρομή στην Πάτρα με τίτλο "Adventure XVIII", όπου όλοι οι προορισμοί είναι έκπληξη!

Μια περιπέτεια πέρα από τη συνηθισμένη καθημερινότητα της πόλης, με όρεξη να ανακαλύψουμε νέους κόσμους, νέες δραστηριότητες, ιδιαίτερους ανθρώπους και μοναδικά σημεία της Πάτρας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας αφιερώσετε την ημέρα σας και για τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς!
Οι θέσεις των συμμετεχόντων είναι πολύ περιορισμένες. 
Book your ticket: bit.ly/adventure-xviii 
(*συχνές ερωτήσεις: bit.ly/adventure-xviii-faq

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες!

Βασισμένο στο διεθνούς φήμης πρότυπο του TED, το TEDx αποτελεί μια τοπική και αυτόνομα οργανωμένη μη κερδοσκοπική εκδήλωση που έχει στόχο τη διάδοση αξιόλογων και καινοτόμων  ιδεών.  

Στο πλαίσιο αυτό  οι εκδηλώσεις  TEDx φιλοξενούν προσωπικότητες από  διάφορους χώρους, οι οποίοι μοιράζονται τις δικές τους ξεχωριστές, προσωπικές ιστορίες με στόχο να ενθαρρύνουν τη γνώση και  να μεταδώσουν έμπνευση ή/και προβληματισμό.

Το πρώτο TEDxPatras πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας το 2015 με τίτλο «Sea of voices». Τις επόμενες 2 χρονιές ακολούθησαν τα TEDxPatras 2016 «Opportunities» και TEDxPatras 2017 «Moments» με ιδιαίτερη επιτυχία, μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό από το κοινό. 

Στο πλαίσιο των TEDx εκδηλώσεων υπάρχει το πρόγραμμα των TEDxAdventures σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο αποτελείται από μικρά (ή και μεγάλα) community workshops για όλη την κοινότητα του TEDx προσφέροντας διαδραστικές εμπειρίες στην πόλη και ανακαλύπτοντας παράλληλα τα μυστικά της. 

Facebook: www.facebook.com/tedxpatras 
Twitter: www.twitter.com/tedx_patras 
Instagram: www.instagram.com/tedxpatras/ 
Email: [email protected]

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon