Οι Tango With Lions ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Tango With Lions στις αρχές του 2018 κυκλοφόρησαν την τρίτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο ''The Light''. Ένας δίσκος που απόσπασε θετικότατα σχόλια και σημειώνει ήδη αξιοπρόσεκτη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στα πλαίσια της προώθησης του δίσκου, το συγκρότημα πραγματοποιεί περιοδεία η οποία την 1η μαρτίου θα βρεθεί στη σκηνή της ''Γιάφκα'' στη Πάτρα.

Η Kat (Κατερίνα Παπαχρήστου) επιστρέφει με τους Tango with Lions (band) μετά από δισκογραφίκή απουσία 5 χρόνων και ενώ με τα προηγούμενα δύο albums τους -“Verba Time” (2010), “A Long Walk” (2013)- έχει δημιουργηθεί ένα πιστό κοινό του συγκροτήματος, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το πολυαναμενόμενο νέο τους album, “The Light”, είναι η πρώτη κυκλοφορία της Inner Ear Records για το 2018.

Το “The Light” καταγράφει μια επιθυμία ανάδυσης προς το φως μέσα από εννέα ιστορίες-ερωτηματικά εσωτερικής αναζήτησης. Ιστορίες αποχωρισμού, απολαύσεων, αποδόμησης που κινητροδοτούν πότε τον μηδενισμό, πότε την καταβύθιση στο σκοτάδι, πότε την υπερβολική αισιοδοξία, πότε την αποδοχή ότι το σκοτάδι και το φως μπορούν να συνυπάρχουν μονίμως στη μουσική. Αυτή η φυσική συνύπαρξη αποτελεί το νήμα που ενώνει τα τραγούδια του The Light στιχουργικά και μουσικά. Εννέα τραγούδια διαφορετικά σε ύφος μεταξύ τους που επανεπιβεβαιώνουν ότι η ατμόσφαιρα στη μουσική των Tango with Lions δημιουργείται μέσα από εικόνες που παρασέρνουν τη μουσική, με βασικό στοιχείο σύνδεσης την θεματική των στίχων.

Το album άρχισε να παίρνει μορφή το 2015 και ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2017. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο SCA studio με τον Θοδωρή Ζευκιλή, με συμπληρωματικές ηχογραφήσεις από το AKRON studio από όπου ξεκίνησε η πορεία του δίσκου με τον Βαγγέλη Φάμπα. Το mastering του δίσκου έγινε στα Pytzamax studio από τον Γιάννη Παξεβάνη. 

Κυκλοφορεί σε βινύλιο, cd και digital album από την Inner Ear.

ΓΙΑΦΚΑ presents: We'll stay alive II Tango with Lions - The Light release show
Special guest: Post Lovers
Πέμπτη 1 Μαρτίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος: 3€

Tango With Lions – The Light

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon