Ο The Boy ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αρχικά η εμφάνιση του The Boy είχε προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου. Δυστυχώς για λόγους ανωτέρας βίας η συναυλία ακυρώθηκε και μεταφέρθηκε στις 7 Ιανουαρίου.

Υπάρχουν πολλές καλές συναυλίες. Υπάρχουν και κάποιες που είναι εμπειρία. Σε αυτή τη κατηγορία ανήκουν τα live του The Boy. Έχοντας φέτος κυκλοφορήσει το πολύ καλό ''Έτοιμοι Δύο'', έρχεται στη Πάτρα για να ανέβει στη σκηνή της ''Γιάφκα'', αυτή τη Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Ο The Boy δεν είναι ένας καλλιτέχνης με μονοδιάστατη παρουσία. Μουσικός και σκηνοθέτης ο ίδιος, έχει ήδη κυκλοφορήσει ορισμένους δίσκους ορόσημο για τη γενιά του, οι οποίοι θα μνημονεύονται με τη στάμπα του κλασσικού στο μέλλον. Οπότε όποιος επιθυμεί να δει κάτι σημαντικό που γίνεται στην εποχή μας δεν έχει παρά να κατευθυνθεί προς τη ''Γιάφκα'' αυτή την Κυριακή.

ΓΙΑΦΚΑ presents: We'll stay alive II The boy 
Πέμπτη 23/11
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος: 3€

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon