"Άλλαξε την πόλη": Κάλεσμα συμμετοχής από την Art in Progress στο 3ο Street Art Festival Patras

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Άλλαξε την πόλη!
Ζεις στην Πάτρα και κατέχεις έναν βαρετό, γκρίζο ή αδιάφορο εξωτερικό τοίχο; 
Θέλεις να τον δεις να ζωντανεύει;
Σε αυτή την περίπτωση, μην διστάζεις, επικοινώνησε τώρα με την Art in Progress και γίνε και εσύ κομμάτι του προγράμματος «Άλλαξε την πόλη».

Στόχος μας; να ομορφύνουμε κάθε βαρετή γωνιά της πόλης.
Οι πρώτοι τοίχοι έχουν ήδη βρεθεί και η συμμετοχή φαίνεται ότι θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Η Art in Progress μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ σε αυτή την μεταμόρφωση της Πάτρας δημιουργώντας κάτι μοναδικό σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Να μετατρέψουμε κάθε γκρίζο τοίχο της Πάτρας σε έργο τέχνης!

Οι πρώτες 10 τοιχογραφίες δημιουργήθηκαν ήδη στην πόλη μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Street Art Festival Patras | ArtWalk 2. 
Τώρα, προετοιμάζεται ήδη για το  ArtWalk 3 που θα πραγματοποιηθεί τον Μαΐο – Ιούνιο του 2018 με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η ανταπόκριση από μικρούς και μεγάλους ήταν όχι μόνο θετική αλλά ενθουσιώδης και όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί..  

«Αφήστε τον τοίχο σας ελεύθερο στα χέρια των καλλιτεχνών, κάντε την πόλη πιο συναρπαστική, εξ οικειωθείτε την τέχνη του δρόμου».

Όποιος λοιπόν, κατέχει ένα εξωτερικό μεγάλο τυφλό τοίχο και θέλει να τον δει να αλλάζει, δεν έχει παρά να απευθυνθεί στην Art in Progress, η οποία σε αντάλλαγμα θα σου τον μετατρέψει σε ένα πανέμορφο έργο της «τέχνης του δρόμου».

Όλα θα ακολουθήσουν μία καθόλα νόμιμη διαδικασία από την πλευρά της διοργάνωσης για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μέσα από τα έργα Τέχνης που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, οι διοργανωτές εγγυώνται πως η δική σας τοιχογραφία θα είναι μοναδική σε ολόκληρο τον κόσμο και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Δείτε το video της διοργάνωσης: 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε:

στο 6948098744 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής,
στο [email protected],
στο https://www.facebook.com/ArtWalk-1559087974321029/,
ή στο https://www.facebook.com/artinprogress.visualart/.

Η Art in Progress είναι ένας ΜΗ κερδοσκοπικός οργανισμός με αντικείμενο τον πολιτισμό, ο οποίος ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην Πάτρα από τον Ιούνιο του 2011. Επικεντρώνεται στην υλοποίηση εικαστικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με κύριο στόχο της τη γνωριμία του πατρινού κοινού με τη σύγχρονη εικαστική δημιουργία και την πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης. Η δράσεις της έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνουν θεσμοί για την πόλη με το Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας | RE-culture αλλά και το Street Art Festival Patras | ArtWalk.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon