"Πάμε να τ' αλλάξουμε!": Stand up comedy στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act με πολλή χαρά παρουσιάζει δύο κωμικούς, δύο στυλ stand up κωμωδίας σε μια παράσταση με τίτλο «Πάμε να τ' αλλάξουμε!».

 Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος καταλαμβάνουν εναλλάξ το stage και σας ταξιδεύουν στον κωμικό κόσμο τους!

 Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης κάνει stand up comedy από το 2008. Από τότε, παίζει κάθε χρόνο σε bar και θέατρα σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα φεστιβάλ κωμωδίας και παρουσιάζοντας επιτυχημένες παραστάσεις. Το 2016 έκανε μια πετυχημένη σεζόν με την πρώτη του stand up comedy παράσταση στο θέατρο 104 με τίτλο "Στα Βούτυρα". Τώρα ετοιμάζει την δεύτερη σόλο παράστασή του "Lower με C".

 Ο Άγγελος Σπηλιόπουλος κλείνει σε λίγο 4 χρόνια στο stand up comedy. Γράφει και λέει one-liners (σύντομα αστεία), παιχνίδια με λέξεις, σουρεαλιστικούς συνειρμούς και παρατηρήσεις σε ένα σύμπαν που φτιάχνεται και αποσυντίθεται κάθε 10 δευτερόλεπτα.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 21.30 στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου, Πάτρα)
Προπώληση 7€ - Είσοδος 8€
Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου Τετάρτη και Παρασκευή  19.00 – 22.00 και Πέμπτη 11.00-14.00.
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610272037 & 6936122263

Συντελεστές: Δημήτρης Χριστοφορίδης  - Άγγελος Σπηλιόπουλος

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon