Οι Circassian ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η σειρά συναυλιών που πραγματοποιείται στον χώρο της ''Γιάφκα'' και παρουσιάζει ορισμένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα με τους Circassian. Αυτή τη φορά θα υπάρχει και δεύτερο συγκρότημα επί σκηνής, οι The Buzzdealers.

Circassian

Έπειτα από τρία χρόνια δισκογραφικής αποχής, επέστρεψαν με ένα νέο ΕΡ που κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή μορφή τον Απρίλιο του 2017, με τίτλο “Quadrivium”. Κιθαριστικά θέματα με 70s χροιά, μπάσο και τύμπανα με στιβαρά ρυθμικά, ποικιλία ηχοχρωμάτων και όλα αυτά μέσα σε μία γενικότερη ποπ διάθεση είναι ο νέος δρόμος που χάραξε η τελευταία τους κυκλοφορία. 
Με μεγάλη τους χαρά θα μοιραστούν την μουσική τους με τους θαμώνες και μη των κλαμπ σε Ελλάδα και Βαλκάνια σε μια φθινοπωρινή περιοδεία. 
Αφού γεμίσουν τις μπαταρίες τους, θα πάνε για λίγες μέρες στις δουλειές τους (όσοι από αυτούς ασχολούνται με τέτοια πράγματα) και έπειτα για να μην αφήσουν κανέναν παραπονεμένο θα κλείσουν αυτή τη μουσική τους εξόρμηση με μία συναυλία-γιορτή στο αγαπημένο An Club στις 10 Νοεμβρίου.

The Buzzdealers

Blues-Psychedelic-Rock n Roll-Garage.. Η αλλιώς η ανάγκη 4 ατόμων να παίξουν αυτό το κράμα μουσικής, που τους ένωνε η φιλία και κάποιες απίστευτες συμπτώσεις.
Στις αρχές του 2015 λοιπόν,αυτοί οι 4 τύποι αποφάσισαν να δημιουργήσουν τους The BuzzDealers..
Η μπάντα ηχογράφησε αμέσως το πρώτο της demo και πραγματοποίησε αρκετές εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας αλλά και της επαρχίας ενώ συμμετείχε και σε μεγάλα festival όπως το Schoolwave 2015,Red FM Contest,Φεστιβάλ Αμαρουσίου,Backyard Festival k.a. 
Η μουσική τους είναι ένα πάντρεμα της 60s-70s αισθητικής ντυμένη με ένα σύγχρονο ήχο αναδυόμενη όμως μέσα από μπαρουτοκαπνισμένο blues και ερωτισμό. 
Αυτήν την περίοδο κυκλοφορεί το νέο single του συγκροτήματος με τίτλο 'Ambiguous Talk' ενώ έχει δρομολογηθεί η ηχογράφηση του πρώτου full length album.

Γιάφκα presents: We'll stay alive II Circassian and The Buzzdealers live
Πέμπτη 9 Νοεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος:3€

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon