i.P.A.S. Film Festival στον Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το i.P.A.S. Film Festival ύστερα από την επιτυχημένη του πρώτη παρουσίαση στο Booze Cooperativa, συνεχίζει να ταξιδεύει και καταφθάνει στην Πάτρα, στον υπέροχο πολυχώρο του Συνδετήρα, οπού θα φιλοξενηθεί για ένα διήμερο προβολών, στις 24 και 25 Οκτώβρη του 2017 από τις 19.00 έως τις 22.00.

Το i.P.A.S. Film Festival είναι το πρώτο διεθνές, ελληνικό πολιτικό και ακτιβιστικό Φεστιβάλ για φιλμ μικρού μήκους που διοργανώνεται από την Κοιν.Σ.Επ. The Default Project.

Στα πλαίσια του i.P.A.S. Film Festival προβάλλονται ανεξάρτητες κινηματογραφικές παραγωγές μικρού μήκους απ’ όλο τον κόσμο, με βασικό θέμα τους την τρέχουσα πολιτική / κοινωνική επικαιρότητα καθώς και την επίδραση της Τέχνης στα μεγάλα ζητήματα της ανθρώπινης περιπέτειας, όπως ανεργία, ανθρώπινα δικαίωματα, διαφορετικότητα, ενδοοικογενειακή βία, θρησκεία, ιστορικά ντοκουμέντα, κοινωνικές προκαταλήψεις, περιβάλλον, προσφυγικό, τρομοκρατία, κ.α.

Οι ταινίες που παρουσιάζονται καλύπτουν τις εξής κατηγορίες: ταινίες μυθοπλασίας, ταινίες τεκμηρίωσης (ντοκιμαντέρ) και κινουμένων σχεδίων (animation), πάντα με θέμα την πολιτική και τον ακτιβισμό.

Το επίσημο site του Φεστιβάλ:
https://www.ipasfilmfestival.com/

Περιλήψεις των ταινιών που θα προβληθούν στον Συνδετήρα:
https://www.ipasfilmfestival.com/movie-plots-syndetiras

Πληροφορίες:

Άρτεμις Λειβαδάρου | Τηλ. 6950686277 | Email: [email protected]
Μίμης Πλέσσας | Τηλ. 694 7721629

Πολυχώρος Συνδετήρας | Αλ. Υψηλάντου 146 - Πάτρα

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon