Βιβλίο και μουσική στο Μέγαρο Πραπόπουλου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μια βραδιά γεμάτη σινεμά διοργανώνουν οι εκδόσεις Το Δόντι και το Bizarre Cafe στο αίθριο του Μέγαρου Πραπόπουλου, με την υποστήριξη της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας.

Θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Παναγιώτη Καρώνη «Κινηματογραφικά σχόλια - Κείμενα για 127 ταινίες», ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει live με τζαζ, σόουλ και κινηματογραφική μουσική. Παίζουν οι: Δημήτρης Στεφανόπουλος (πιάνο) και Φανή Τσαϊλάκη (φωνή).

Παράλληλα όλη την ημέρα στο βιβλιοπωλείο θα βρίσκετε βιβλία για τον κινηματογράφο, εκδόσεις και αναμνηστικά του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε τιμές προσφοράς.

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 20:30
 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon